нестандартни изделия

нестандартни изделия

Модул за автоматично включване на автомобилни фарове rele

Модулът служи за автоматично включване и изключване на автомобилни къси светлини и се свързва паралелно на ключа за фаровете. Той следи за повишаване на напрежението в автомобилната ел. уредба над 13V±5% и включва светлините с 10 секундно закъснение, изчаквайки нормализирането на работата на двигателя. При изключване от контакт или падане на напреженнието под 11.5V светлините автоматично се гасят. Устройството е предназначено за монтаж вътре в купето на автомобила. Максимален ток на комутация – 30А!


Tороидални трансформатори за халогенни лампи (луни) p1100047

Произвеждат се 3 основни типа трансформатори:

  • 80VA за 4 лампи (лунички)
  • 120VA за 6 лампи (лунички)
  • 150VA за 8 лампи (лунички)

Трансформаторите са с изходно напрежение 11,5V което удължава средния живот на лампите. Предлагат се в комплект с метални шайби с гумени подложки за закрепване и отговарят на съществените изисквания за безопасност и негоримост.


Aдаптер за луминисцентна/ултравиолетова лампа с ключ drosel_lumi

Използва се за захранване на луминисцентна лампа до 13W. Има възможност за ключ със светлинна индикация или черен с маркировка. В адаптера е използван стандартен дросел, а стартера трябва да е при луминисцентната лампа.


DC/DC конвертор 12V/24V на 5V/5A
dc_dc_5v_5a

Служи за захранване на 5V електроуреди до 5А консумация. Входното напрежение от 9.5V до 28.8V и малките размери позволяват да се използва както в леки автомобили, така и в бусове, камиони и тирове. Има високо КПД! Не е галванично разделено.