Category Archives: Новини

Участие в проект

BG16RFOP002-2.073  Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“ 

Широка гама автоматични зарядни устройства

Здравейте,

с приближаването на зимния сезон искаме да Ви представим обновената гама аетоматични зарядни устройства произвеждани от АНГ. Те са подходящи за почти всички видове акумулаторни батерии за нашите коли, мотори, АТВ-та, джипове, бусове, камиони, каравани, кемпери, електро-велосипеди, инвалидни колички и т.н.

Основните плюсове на нашите автоматични зарядни устройства са малкия размер, всички необходими защити и възможността за поддържане на неизползвани акумулатори без опасност от презареждане.

  • CHR 06/50 е зарядно устройство подходящо за 6V акумулатори от 10Ah до 100Ah с максимален заряден ток 4.7A
  • CHR 12/18 е зарядно устройство подходящо за 12V акумулатори от 1Ah до 30Ah с максимален заряден ток 1.8A
  • CHR 12/50 е зарядно устройство подходящо за 12V оловни акумулатори от 30Ah до 100Ah с максимален заряден ток 4.7A
  • CHR 24/22 e зарядно устройство подходящо за 24V оловни акумулатори от 10Ah до 100Ah с максимален заряден ток 2.2A
  • CHR 36/12 е зарядно устройство подходящо за пакет от 3 броя 12V акумулатори ( 36V ) от 1Ah до 40Ah с максимален заряден ток 1.2A

Импулсни захранвания подходящи за асансьорни модули.

       Здравейте приятели,
Във връзка с новите изисквания в “Наредба за безопасната експлоатация и техническия надзор на асансьори” Ви съобщаваме, че нашите импулсни захранвания са изключително удобни за използване и монтаж в тази среда. Те улесняват монтажа на допълнителните модули, като дават стабилизирани 5V, 9V или 12V напрежение при AC или DC вход от 25V до 70V.
Те имат всички необходими филтри и защити, за да гарантират дългата и безпроблемна работа в такива тежки условия, като асансьорни шахти.


Весели Празници!

Весели Празници!

     

 Екипът на АНГ пожелава на всички свои клиенти, колеги и приятели топла и уютна Коледа и незабравима Нова година, в която всяко начинание се превръща в сбъдната мечта или реализирана цел!

Здраве, късмет, усмивки и чудеса!

Честит имен ден!

Днес Българската православна църква почита паметта на Свети Архангел Михаил. Този празник има специално значение и за нас – имен ден имат цялата фирма и нашият управител Ангел Ангелов! Да си пожелаем здраве, успехи и късмет! Честито и на всички, които празнуват на този ден!

Честита Баба Марта

Честита Баба Марта на всички наши партньори, клиенти и приятели! С началото на този нов месец искаме да започнем нещо ново – вече имаме ново Skype име: ang-bg !

Импулсен адаптер за касови апарати

Във връзка с промените в ЗДДС и Наредба Н-18/2006г. относно задължението за осигуряването на дистанционна връзка на всички касови апарати с НАП,  фирма АНГ отговори на пазарното търсене разработвайки нов вид импулсен адаптер, съобразен с основните типове фискална техника!